Cikkek

Fényként bújik meg az árnyékban

KÜZDŐSPORTOK

A legnagyobb álmom az, hogy olyan ember legyek, aki mutatóujjként van jelen mások életében. Ugyanis ugyanúgy harcos vagyok, akár a kábítószeres, aki az éjszakát járja, azzal a különbséggel, hogy én inkább Jézus Krisztust választottam – fogalmazott a Weapon Group SC muay thai, K1 szakágának megtért harcosa, Kun Marcell.

Tovább

JÉZUS KRISZTUST KÍVÁNJÁK ÜNNEPELNI

Tízéves a Veszprémi Keresztény Közösség

Megalakulásának tizedik évfordulóját ünnepelte a Veszprémi Keresztény Közösség (VEKKER) felekezetfüggetlen, szabadkeresztény gyülekezet szombaton az Agórában.

Tovább

10 éves a Veszprémi Keresztény Közösség

Vekker

2008-ban tizen-egynéhány emberrel alapították meg a VEKKER-t, ma már száznál is többen vannak. Szombaton az Agórában ünnepelték a kerek évfordulót.

Tovább

Az ördög markából Isten tenyerébe

A könyvbemutatón Kazinczy Gyöngyvért a Veszprémi Keresztény Közösség vezető lelkésze, Fóris Tamás kérdezte a kötetről

Egy megtérés és személyes útkeresés történetét írja le Az ördög markából Isten tenyerébe című kötet, melyet az író, Kazinczy Gyöngyvér mutatott be a Hangvilla kamaratermében hétfőn.
 

 

Tovább

10 év börtön a Biblia terjesztéséért

2013.09.04.

A Biblia terjesztéséért és házi imádságok szervezéséért ítélt 10 év börtönre egy keresztényt az iráni bíróság.

Tovább

A vak hiten túl

Mitől olyan különleges Jézus? - Krisztus életének rövid leírása.

Jézus valóban Isten? Egyáltalán állította-e valaha Jézus, hogy ő Isten? Íme, néhány bizonyíték Jézus Krisztus életéből arra, hogy miért nem "vak hit" benne hinni.

Tovább

Létezik-e Isten?

Van-e Isten? Íme, hat érv amellett, hogy igen.

Lehet, hogy örülnél, ha valaki bizonyítékot mutatna Isten létezésére, aztán teljesen rád bízná, hogy mit csinálsz ezzel az információval, és nem kényszerítene téged semmire. Hadd próbáljak most bemutatni néhány olyan érvet, amik arra utalnak, hogy Isten létezik!

Tovább