ESEMÉNY

Istentisztelet

2022. January 23. 10:00

Gyere el te is! Közösségünk nyitott és befogadó, összejöveteleinken felekezeti háttértől vagy vallásos előélettől függetlenül mindenkit szívesen látunk, aki szeretne Istenhez közelebb kerülni és a köztünk megjelenő szellemi-lelki áldásból részesülni. Az Istentiszteleteinket vasárnap 10:00 órakor tartjuk Vekker Közösségi Centrumban (Jupiter Center, Budapest út 75.), és  élő adásban is közvetítjük a youtube csatornánkon.

A 0-6 éves korú kisgyermekek részére az összejövetel teljes idejére felügyeletet  biztosítunk. A prédikáció alatt az iskolások két korcsoportban (1-3 osztályosok és 4-6. osztályosok) bibliai gyerekklubon vehetnek részt.

 

Ezen a hétvégén az igét hirdeti: Záhonyi Viktor

Üzenet: A gyógyulás terhe

 

Meg nem hallgatott imák, bajok a világban, ezeket a legtöbb érett keresztény elfogadja. Pontosabban, vannak, akik egy dologban kivételt tesznek: az elmaradt gyógyulás más kategóriába esik náluk. "Olyan nincs! Akkor benned van a hiba! Mert Isten mindig minden igaz hívőt meggyógyít." - mondják. Valóban ezt látjuk a Bibliából? Valóban csak ez a helyes hozzáállás hívőként? Nem lehet, hogy ezáltal fölösleges és ártalmas terheket helyeznek másokra, vagy akár önmagukra is? Ezektől a terhektől szeretnék ma megszabadítani mindenkit, akinek "van füle a hallásra", Isten vigasztaló üzenetével. 

[ Youtube csatornánk itt elérhető: KATTINTS IDE ]

 

 
Programnaptár